top of page

👋😊Tanışma

Herkese Açık·25 üye

Özge Özel Kavakoğlu

Ekip Üyesi

Eğitimci Ağı

Herkese merhaba:)

Herkese Merhaba! 😸

Ben Özge Özel Kavakoğlu. Sivil toplumla tanışmam, Ayvalık’ta ortaokul yıllarında bir fen projesiyle TEMA Vakfı'na gönüllü olarak katılmamla başladı.🌿Ve bu sevdam, üniversitede, farklı şehirlerde Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın projelerinde gönüllü eğitmen, kolaylaştırıcı ve proje sorumlusu olarak görev alırken iyice pekişti.

Sivil toplum alanındaki çalışmalarım, yerelde Eski AGH Gönüllüleri Gençlik Derneği (TREX EVS), ulusal ve uluslararası düzeyde ise Avrupa Gönüllü Hizmeti, UNFPA, Türkiye Ulusal Ajansı ve Y-Peer Eğitim Ağı' n da devam etti. Tüm bu süreçlerdeki deneyimlerim, öğrenmenin ne kadar güçlü bir araç olduğunu yeniden ve yeniden fark etmemi sağladı. O gün bugündür, insanların potansiyellerine dokunma ve öğrenme yolculuklarını kolaylaştırma benim için bir tutku haline geldi.

Ayrıca, UNFPA’de danışman, Dokuz Eylül Üniversitesi'nde proje sorumlusu, LC Waikiki’de Yurt Dışı Eğitim ve Gelişim Uzmanı olarak ve bazı danışmanlık şirketlerinde eğitmen ve içerik geliştirici olarak görev aldım. Hem sivil toplumda hem de özel sektörde edindiğim deneyimleri ve bilgileri harmanlama fırsatı buldum.

Deneyimsel öğrenmeyle tanışmam ise tüm bu hikâyeye farklı bir yerden bakmamı sağladı.  Ve ben deneyimsel öğrenmeyle aşka düştüm😻Bu tanışmaya vesile olduğu için Mustafa’ya ve Volkan’a ayrıca teşekkür ederim.

Şu an Türk Eğitim Derneği'nde gönüllülük yapıyorum. Aynı zamanda, Deneyimsel Eğitim Merkezinin hem bir çalışanı hem de deneyimsel öğrenmenin gönüllüsüyüm. 2011'den beri süregelen Müderris Eğitim ve Danışmanlık'la başlayan yolculuğum ise devam ediyor.

Bu topluluğun bir parçası olduğum için de çok heyecanlıyım😻

Birlikte döngüde dönmek, katlanarak büyümek dileğiyle...

Sevgiyle kalın, görüşürüz😺

9 görüntülenme
bottom of page