top of page

👋😊Tanışma

Herkese Açık·25 üye

Şefik Emre Coşkun

Yönetim Kurulu

Eğitimci Ağı

Kıbrıs'tan herkese selamlar...

Selamlar ben Şefik,

Yakın Doğu Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak çalışıyorum. 5 yıldır Kuzey Kıbrıs'ta ikamet ediyorum. Dah öncesinde 15 yıla yakın İzmir'de yaşadım ve Dokuz Eylül Üniversitesinde çalıştım.

Sivil Toplum ve Yaygın Öğrenme çalışmaları ile 2005 yılında üniversitede düzenlenen AB destekli bir proje sayesinde tanıştım ve bütün kariyerim bundan sonra şekillendi.

2009 yılında Türkiye Ulusal Ajansı ve 2010 yılında SALTO Eğitmen Eğitimlerini aldım ve o tarihten itibaren profesyonel hayatımın yanında Deneyimsel Öğrenme ve Yaygın Eğitim Metodolojilerini kullanarak eğitimler tasarlıyor ve veriyorum.

Deneyimsel Eğitim ve Müderris Eğitim ile tanışıklığımız çok eskilere dayanıyor. Alanında içerisinde olmaktan inanılmaz keyif alıyorum. Yeniliçi eğitim yaklaşımlarına oldukça açığım.

Üniversitede 21. YY Yetkinlikleri ve Öğrenmeyi Öğrenme gibi çok alışıla gelmedik dersler veriyorum :) Bununla beraber IPMA (International Project Management Association) B Level Kıdemli Proje Yöneticisi Sertifikasına sahibim ve alanda deneyimsel öğrenmeyi nasıl kullanırız kısmına kafa yoruyorum. Bunun için GÜNSEL Academy (academy.gunsel.com.tr) başkanlığını yürütüyorum ve yeniliikçi eğitim yaklaşımını Kıbrıs'ta ki kitlelerler buluşturmaya çalışıyorum.

FIRST (For Inspiration and Recognition Science and Technology) Vakfı tarafından düzenlenen FIRST Robotic Competition Ulusal KOmitesinde gönüllüyüm ve yıllardır Jüri Danışmanlığını gönüllü olarak yürütüyorum.

Ayrıca TREX EVS olarak bilinen Eski AGH Gönüllüleri Gençlik Derneği üyesiyim ve uzun bir süre başkanlığını yürüttüm. AB Gençlik Çalışmaları, Teknoloji Trasnferi, Yetkinlik Geliştirme ve Yönetme, Özyönetim, Profesyonel Proje Yönetimi gibi alanlara ilgiliyim.

Eski bir basketbol oyuncusuyum ve Kıbrıs basketbol camiasında hakemlik, hakem eğitmenliği ve değerlendiriciliği yapıyorum. Aynı zamanda Profesyonel Basketbol Yöneticiliği lisansına sahibim.

Yeni deneyimler, uzun sohbetler, yeni projeler ve keşifler içerisinde olmayı çok seviyorum.

Yolu Kıbrıs'a düşen herkesi beklerim...

17 görüntülenme
Şefik Emre Coşkun
Şefik Emre Coşkun
May 15, 2024

Hoşbulduk :)

bottom of page