top of page

👋😊Tanışma

Herkese Açık·25 üye

Merhaba, ben de buradayım :)

Merhabalar, bu platformda sizlerle bu tecrübeyi paylaştığım için heyecanlıyım :) Belki aranızda Metot Fuarındaki atölyemden hatırlayanlarınız vardır. Yine de kendimi kısaca tanıtmak isterim. Ben Ümit Yardım. TCDD'de Yüksek Mühendis olarak çalışıyorum. Diğer zamanlarda da farklı roller üstlendiğim çalışmalar oluyor: bazen bir üniversitede gönüllülük dersi veriyor, bazen de bir STÖ'nün yönetim kurulunda görev alıyorum. En çok da öğrenmeyi, birlikte öğrenmeyi seviyorum. Bu nedenle üniversite döneminde tanıştığım yaygın eğitim konusuyla ilgili 16 yılın üzerinde çalışmalarım mevcut. Bir dönem Türkiye Ulusal Ajansı'nın eğitmen havuzunda yer aldım. 50'den fazla uluslararası projeye katıldım ve birçoğunda eğitmenlik/kolaylaştırıcılık görevlerini üstlendim. Proje yazma, proje uygulama, eğitmen eğitimi gibi konularda yıllara sari tecrübeler edindim. Dahil etme ve çeşitlilik konusu ile son dönemde yapay zeka araçlarının kullanılması konuları üzerinde çalıştığım önemli konulardır. Büyük perspektifte ise sivil toplum standartları üzerine çalışmalar yapıyorum. Masa oyunları tasarlamayı ve tasarladığım oyunları uygulamayı seviyorum. Ne dersiniz, buraya kadar anlattıklarımdan ortak bir paydamız oluşmuş mudur? Şimdiden tanıştığımıza memnun oldum :) Daha fazlası için Linkedin'den etkileşebiliriz: https://www.linkedin.com/in/yardimu/

4 görüntülenme
bottom of page