Merhaba ben Celalettin 🐥
Merhaba ben Muhammet Celalettin Özer :) KiDoSe Eğitim Teknolojileri AŞ. kurucusuyum. Makine mühendisi olmama rağmen sonradan gelen ihamla çocuk gelişimi okumaya başladım ve şimdi ki şirketimi kurmama ilham oldum. Hızlıca KiDoSe nedir? KiDoSe, çocuklar ve ebeveynler arasında bir köprü vazifesi görecek olan bir markadır aslında. Fiziksel eğitim kitlerimiz sayesinde çocukların ilgi alanlarını keşfetmeye ve el becerilerini geliştirmeye çalışıyoruz. Bunun yanı sıra arttırılmış gerçeklik teknolojisi ile bu kitleri dijitalleştirerek oyunlaştırmaya çalışıyoruz.
Şimdi de kendimden bahsedeyim sizlere. 2002'li olmama rağmen birçok deneyim kazandım. Hiç yerimde duramadım, duramıyorum da:) Sürekli gezer, keşfeder, tasarlar, üretir, okurum. Beni ayakta tutan, bana ilham veren bu durdurulamazlık ve motivasyonumdur. Maker ve STEM kültürü üzerine uzun seneler ilgilendim. Eğitmenlikler yaptım, atölyeler düzenledim, şenlikler ve birçok etkinlik organize ettim. Bunların hepsi severek ve eğlenerek yaptığım işler. Daha fazla detay için benimle iletişime geçmekten hiiiç çekinme :)