İstanbul'dan merhaba 😊
Merhaba, ismim Mustafa Erdoğan. Kendimi öncelikle bir sivil toplum gönüllüsü olarak tanımlıyorum. Deneyimsel Eğitim Merkezi Derneği'nin hem bir gönüllüsü hem de yönetim kurulu başkanıyım. Geldiğim mahalle Avrupa Birliği Gençlik Çalışmaları alanı. Yolculuğum, 2004 yılında Ulusal Gençlik Parlamentosu'na dahil olmak ve 2006 yılında Türkiye Ulusal Ajansı Rehber Eğitimine, 2007 yılında ise SALTO Eğitmen Eğitimine katılmamla başladı. Lisansım Karşılaştırmalı Edebiyat. Yüksek Lisansımı İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde STK Yönetimi ve Sosyal Projeler Programı'nda tamamladım. Yüksek Lisans tezimde, yaygın eğitim programlarının deneyimsel öğrenmeyi ne kadar kapsadıklarını değerlendiren bir ölçek geliştirdim.
Müderris Eğitim'de şirket ortağıyım, kurumlar için deneyimsel öğrenme tasarımları yapıyorum. Ayrıca IELN Uluslararası Deneyimsel Öğrenme Ağı'nın da kurucularındanım.
Deneyimsel Öğrenme en temel tutkum diyebilirim. Bu kuram, metodolojisi ve arkasındaki felsefe yaşamımı şekillendirdi, kendimi tanımama ve güçlenmeme yardımcı oldu. Bu nedenle herkes bu kuramla tanışsın istiyorum.☘️
Şiiri ve uzun sofraları çok severim. Felsefe sohbetlerine bayılırım. 😊
Topluluktaki herkesle daha da yakından tanışmak için sabırsızlanıyorum.